Coaching

Coaching

VanBrusselTrainingen en Coaching geeft coaching op maat!

- Coaching één op één

Individuele coaching voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kinderen die problemen kennen, zowel thuis als op school. Mentale coaching kan een enorme verandering teweeg brengen. Nooit meer de zenuwen voor je examens. En áls je die nog krijgt, zal je zeker niet meer de last ondervinden die je altijd gehad hebt.

Ook voor mensen die onder grote druk moeten presteren en daar hinder van ondervinden geeft VBT coaching een effectieve begeleiding op maat. Deze coaching is afhankelijk van de persoon, de aard en de ernst van de klachten. Één keer leren hoe het anders kan en je weet het voor de rest van je leven!

- Coaching van een groep of team

Voor de coaching van een groep of een team hangt de coaching af van de doelgroep. De behoefte van de groep of problematiek op bijvoorbeeld een werkvloer is bepalend welk traject gevolgd zal worden. Weerbaarheidstrainingen kunnen hier een uitkomst bieden als men bijvoorbeeld te maken heeft met agressie. Coaching betekent simpelweg naar jezelf kijken en waar het nodig is verandering aanbrengen. Met goede coaching en de juiste instelling kan je meer dan je denkt!!!