Hein van Brussel

Mijn naam is Hein van Brussel.
Ik ben geboren in Paramaribo, Suriname.
Op mijn veertiende kwam ik met mijn ouders en twee zussen naar Nederland.
We vestigden ons in Veghel en na een korte tijd in Uden te hebben gewoond
ben ik toch maar weer naar Veghel verhuisd waar het allemaal te doen is.
Vrienden, werken en KEMPO!!!

Ik vroeg me af wat die gast aan het doen was. Toen ik het eindelijk durfde te vragen was het antwoord kort: KEMPO!!!Dat was 1976. En sinds die dag heeft KEMPO een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen.
In het begin trainde ik thuis een beetje mee.
Ik begon in 1978 bij de KEMPO club in Veghel. Later leerde ik de achtergrond waarderen.
Respect voor de leraren, respect voor andere stijlen. Dat werd door de centrale trainingen die er in Veghel plaats vonden gemakkelijker voor mij. En of iemand nou KEMPO of welke andere stijl beoefent het spreekt mij allemaal aan. Mede hierdoor zijn er de nodige vrienden in deze wereld blijven hangen. Alleen heb ik moeite met mensen die er misbruik van maken.

In oktober 2005 ben ik mijn eigen weg gegaan en heb ik Kempo Hu Quan Veghel opgericht.
tl_files/fotogallerij/img/hein.jpg Samen met andere Kempoka's zijn wij begonnen en sinds januari 2006 zijn daar ook nieuwelingen bij gekomen. De groep is enthousiast en er wordt goed en hard getraind. Ook na al die jaren is daar niets aan veranderd

In 2010 kreeg ik uit handen van Ben de Wit mijn 2de DAN uitgereikt. Ook gaf Ben de Wit de opdracht om de Stamboom aan te passen zoals hij dat wil zien. Én dat moest ook vermeld worden.  In 2016 ben ik door Ben de Wit aangewezen als de drager van de stijl. Door Kempovereniging Hu Quan wordt de oude stijl voortgezet.

VanBrusselTrainingen. Naast Kempo geef ik al jaren cursussen Weerbaarheid en Zelfverdediging en doe ik aan Personal Coaching. Onder VanBrusselTrainingen kan je daar meer informatie over vinden.

Hobby's:Mijn twee zoons, Motor rijden,
Wandelen, ( Vierdaagse van Nijmegen, tweedaagse van Diekirch , Kennedymarsen (80KM), Dodentocht (100KM), Fitness, To The Max (een pittige taining die ik bij Fitland Veghel geef), Gitaar spelen, muziek: (luisteren, maken), concerten bezoeken enz..
En feestjes natuurlijk!!!!

Kempo is voor mij een levensvorm geworden waar ik NIET meer zonder kan.
Mijn motto is: ik heb het liever niet nodig.
Maar als ik het nodig heb, ben ik wel heel erg blij met de bagage die ik altijd met me meedraag.