Totale Ontspanning

Op 23 januari start VBT met Totale Ontspanning voor mensen die liever over dag deel willen nemen. In deze cursus wordt er aandacht besteed aan houding, uitstraling, ademhaling, ontspanning van lichaam en geest. Je leert niet alleen om je te ontspannen, maar je leert hoe om te gaan met spanning en stress. Ook angst en onzekerheid worden behandeld. In deze lessen leer je verder op een andere manier naar jezelf en naar de maatschappij kijken. Je wordt er echt een ander mens van! Tijd: 10:00 uur tot 11:00 uur. Kosten zijn € 35 voor 6 lessen. Adres: Tijmveld 50 Veghel. Mocht u niet over dag kunnen neem dan contact op. Er zijn mogelijk nog enkele plekken vrij op maandagavond. E-mail: hein@trined.nl. Tel: 06-16662604.

De maatschappij waarin wij vandaag de dag leven is haastig en chaotisch. Mensen staan continu onder druk, wegens alle taken en rollen die ze te vervullen hebben. Bezuinigingen zorgen er daarnaast voor dat men steeds meer voor elkaar moet krijgen in steeds minder tijd. De gevolgen van spanning zijn dan ook voor een hoop mensen zowel psychisch als lichaamlijk voelbaar.

De ontspanningsoefeningen die ik in de cursus geef, zorgen voor een ontlading van opgebouwde spanning en geven een vrij gevoel. Het leren ontspannen is een proces dat dat voor ieder persoon anders verloopt. Toen ik lang geleden zelf cursussen ging volgen om ontspanningsoefeningen te leren had ik nog geen enkel idee wat voor effect het op mij zou hebben. De druk en de onrust die ik in mijn leven ervoer, verdwenen uiteindelijk als sneeuw voor de zon. Ontspanning is sindsdien een belangrijk onderdeel van mijn dagelijks leven geworden.

De cursus Totale Ontspanning, die ik dit najaar in Kasteel Heeswijk gaf, was een groot succes. Alle cursisten gaven aan zich na een aantal lessen meer vrij te voelen en positiever te denken. Wel of geen ontspanning in je leven maakt dus een enorm verschil!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met VanBrusselTrainingen. E-mail: hein@trined.nl