Van BrusselTrainingen en Coaching

Van Brussel Trainingen en Coaching biedt trainingen en coaching op maat.

Zelfverdediging en weerbaarheid is inmiddels een begrip geworden binnen de praktijk. De cursussen zijn bedoeld voor dames en kinderen vanaf 12 jaar die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In 6 lessen van 1 uur leert men op eenvoudige manier hoe men zich effectief kan verdedigen. De volgende cursus staat gepland in het najaar. Voor degene die niet tot de volgende cursus kan of wil wachten zijn er wel andere mogelijkheden. Neem dan gerust contact op!

Zelfverdediging en Weerbaarheid, Totale Ontspanning en Coaching

Even voorstellen

Mijn naam is Hein van Brussel . Ik beoefen al meer dan 35 jaar de vechtsport - Kempo. Met mijn school Kempo Hu Quan Veghel volg ik de lijn van Ben de Wit. Ook geef ik al vele jaren zelfverdediging en weerbaarheidstrainingen aan o.a scholen in Veghel. Verder geef ik To The Max bij Fitland Veghel - een vorm van conditietraining met kempotechnieken als basis.

De cursussen zelfverdediging/weerbaarheid en Totale Ontspanning zijn in de loop der jaren ontstaan door de vele volwassenen en kinderen die ik heb geholpen met problemen als o.a. overspannenheid, angst, onzekerheid en gepest worden. Ook het coachen is hieruit voortgekomen.

Totale Ontspanning

Inmiddels is de Totale Ontspanning een begrip aan het worden. In de cursus Totale Ontspanning worden niet alleen alle spieren van het lichaam ontspannen - rug, schouders, nek, armen en benen - ook wordt er extra aandacht besteed aan de innerlijke ontspanning. Heb je last van spanningen, slaapproblemen of angst? Ben je overspannen (geweest)? Kom leren ontspannen en je zult merken dat het ook anders kan!!!

Zelfverdediging en Weerbaarheid

Al vele jaren komt het met grote regelmaat voor dat ik, als ervaren vechtsportleraar, gevraagd wordt mensen "even" enkele technieken te leren. De reden dat mensen bij mij komen is meestal angst of onzekerheid. Vanuit mijn ervaringen binnen diverse trajecten is de cursus zelfverdediging en weerbaarheid ontstaan. In deze cursus gaat het zowel om fysieke als mentale weerbaarheid. De zelfverdedigingstechnieken zijn effectief en praktijkgericht. De sfeer tijdens de trainingen is altijd erg goed. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau mee.

Coaching

Naast de cursussen en trainingen is er ook de mogelijkheid voor één op één coaching. Coaching van kinderen en volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Pestgedrag op school of op het werk komen maar al te vaak voor. Coaching 1 op 1 kan u daarbij helpen. Ook coaching van groepen is mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kan je contact opnemen met Hein van Brussel.

Van Brussel Trainingen en Coaching

Informatie: Hein van Brussel

Telefoon: 06-16662604

E-mail: hein@kempohuquan.nl

Internet: www.vanbrusseltrainingen.nl